kroon_technologie.gif

PH-Liquid Belgium nv

Bufferliquid Extract®

Forbedring af fremstillingslinjen til kogt og rullet skinke, Frankfurter, Mortadella og alle andre kogte lever- og kødberedninger samt til ferske kødberedninger (f. eks. fersk hakket kød, fersk spegepølse, burgere).

Ved tilsatning af 1,5% Bufferliquid Extract® mens tilberedningen finder sted, opnår De en meget stabil og lagret færdigbearbejdet produkt med en fast og fortsat stabil bufferværdi på pH 6 i løbet af den fortsatte konservering af Deres kogte og tilberedte produkter.

For øjeblikket er Bufferliquid Extract® det bedst sammenstillede produkt og bliver det anvendt verden over i sektoren for ferske og kogte, tilberedte produkter.

10 hjørnesten ved anvendelsen af Bufferliquid Extract® :

  • stabile buffer pH-værdi til alle ferske og opvarmede, tilberedte charcuterivarer med en endelig bufferværdi på pH 6
  • forædlet farvebehold
  • forædlet smag
  • forædlet aroma
  • ingen misfarvning af snitfladen så snart produkternes opskæring ved disken påbegynder eller mens de konserveres videre
  • forbedret snitfasthed af de kogte produkter takket være slicing system
  • fuldstændig kontrol over udviklingen af gær og skimmel
  • ingen gasudvikling ved forpakningen forud af de kogte produkter som skinker, mortadella og frankfurter i løbet af den normale konserveringsperiode
  • længere holdbarhed af Deres produkter
  • kontrol over mikro-organismer som Lactobacillus lactis, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Salmonella enteridis, Staphylococcus aereus, Escherichia coli.

ham.gif
kalkoen_ham.gif kip_ham.gif
kubusham.gif
pate.gif
versekarkas.gif
vleesworst.gif
Haring.gif

 

Produktbeskrivelse.
Specifikation af produktforbedring

Bufferliquid Extract®

Beskrivelse

Bufferliquid Extract® er en ren og koncentreret sammensætning af kalium- og natriumlaktat med PH Liquid Extract® (saft med dens i årevis bestående og velkendte sammensætning) .
Sammensætning af Bufferliquid Extract® : Ka + Nañlaktat, citronsyre, vinstenssyre, mælkesyre, ascorbin, ascorbat og aromastoffer + 5 forskellige smagsforstærkere.

Registrering

EU-additivnumre E 325, E 326, E 316, E 270, E 300, E 330, E 334
USA : GRAS

Produktdata

Teknisk datakort fås på anmodning

 

Patent. Brevet. Octrooien.
dependent for buffersystems

 

drum.jpg

 

pate.jpg

 

Bestil nu
Bestil nu Deres gratisk mønster på 1,500 kg Bufferliquid Extract® for testning af 100 kg tilberedt produkt i Deres pilotlinje eller til Deres R&D afdeling.